Політика конфіденційності
У цьому документі роз'яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей реєстрації на Сайті
"Лабораторія ДМ" гарантує забезпечення повної конфіденційності інформації, отриманої нашим інтернет-магазином. Вся інформація, яку Ви вкажете при заповненні форм на Сайті буде зберігатися в захищеній базі даних та не буде передаватись третім особам.

Увага!!! Представники інтернет-магазину Лабораторія «ДМ» ніколи не вимагають у Вас дані пластикової карти або інші конфіденційні реквізити.

Після заповнення форм замовлень, а також форми зворотного зв'язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку нами своїх персональних та контактних даних. Лабораторія ДМ може зберігати інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті. Ви також зможете отримувати інформацію про всі новини нашого Сайту: нові товари, спеціальних програми лояльності та розпродажі. Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу". Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

Якщо у Вас виникнуть будь-які ускладнення або запитання щодо заповнення форм в інтернет-магазині - пишіть на адресу електронної пошти lrsasha@ukr.net і ми завжди допоможемо Вам!

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями. За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов'язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Усі права на зміст Сайту належать "Лабораторії ДМ" . Даний Сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.

Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. 4
Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.